Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

CEASG: the year that was . . .

06 oktober 2015

CEASG has uploaded its annual report over 2014-2015.

CEASG's 2014-2015 saw the opening of the Academic Year by Foreign Affairs Minister Timmermans (who spoke by invitation of CEASG on Japan), the start of the new Master's Specialization East Asian Studies, the appointment of the first Korean Studies lecturer, a photo-exhibition on manuscripts from Mongolia, the recruitment for the Chair for Chinese language and culture at the Faculty of Arts, a summer school for Korean students from PNU, a best-attending lecture on growing up in North Korea, the opening of a Korea Corner, much -and successful- fundraising, and more.

Consult the CEASG Calendar and Newsitems or Read the Annual Reports here . . .

Laatst gewijzigd:06 oktober 2015 11:27

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....