Extra studieplekken in het Harmoniegebouw gerealiseerd

zaterdag 31 oktober en zondag 1 november: 600 extra plekken beschikbaar
29 oktober 2015

Vanwege de extreme drukte tijdens de huidige tentamenperiode is er een groot tekort aan studieplekken in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad. Ook omdat de derde verdieping van het UB-gebouw vanwege de renovatie momenteel niet in gebruik is, is het aantal studieplekken schaarser dan ooit.

Na de onaanvaardbaar drukke zondag afgelopen weekend is snel gezocht naar een tijdelijke oplossing. Die is gevonden:

• zaterdag 31 oktober en zondag 1 november is het Harmoniegebouw geopend,
  • van 08.30 - 0.00 uur.
  • In de voormalige bibliotheken Rechten en Letteren zijn dat weekend bijna 600 extra studieplekken beschikbaar voor RUG-studenten.
  • De kantine en de C-Bar zijn niet geopend, maar in het gebouw zijn voldoende koffie-apparaten.

Laatst gewijzigd:09 februari 2018 15:57
printOok beschikbaar in het: English