Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Jaarverslag Universiteitsbibliotheek 2014

06 november 2015
Marjolein Nieboer spreekt het voorwoord uit.
Marjolein Nieboer spreekt het voorwoord uit.

Eigenlijk veel te laat, maar vandaag is dan toch ons Jaarverslag 2014 online gezet.

2014 was weer een spannend jaar voor de Universiteitsbibliotheek: het project renovatie UB-gebouw heeft veel van onze aandacht gevraagd, nieuwe diensten en projecten werden uitgerold, zoals Etalage/Pure, Research Data Management en Publicatiestrategieën/Open Access.

Het fraai vormgegeven webdocument is aldus geen sober feitelijk verslag maar het toont onze veelzijdige activiteiten, evenementen en de bruisende Groningse academische bibliotheekwereld in beeld en geluid.

Laatst gewijzigd:09 februari 2018 13:57
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 december 2017

  Broerstraat 5, Nummer 4, december 2017

  De hoofdpersonen in het decembernummer van ons alumnimagazine Broerstraat 5 leggen een positieve daadkracht aan de dag, die blijk geeft van veel optimisme voor de toekomst.

 • 15 november 2017

  RUG beste brede klassieke universiteit van Nederland

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Nederlandse Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding. In de lijst van Beste Universiteiten staat de universiteit van het Noorden in de categorie...

 • 26 oktober 2017

  Eerste transport Metamorfoze: UB-collecties gedigitaliseerd

  Donderdag 26 oktober arriveerde een vrachtwagen bij de Universiteitsbibliotheek Binnenstad om de eerste vracht boeken op te halen die in het kader van het Metamorfoze-project gedigitaliseerd gaan worden.