Jaarverslag Universiteitsbibliotheek 2014

06 november 2015
Marjolein Nieboer spreekt het voorwoord uit.

Eigenlijk veel te laat, maar vandaag is dan toch ons Jaarverslag 2014 online gezet.

2014 was weer een spannend jaar voor de Universiteitsbibliotheek: het project renovatie UB-gebouw heeft veel van onze aandacht gevraagd, nieuwe diensten en projecten werden uitgerold, zoals Etalage/Pure, Research Data Management en Publicatiestrategieën/Open Access.

Het fraai vormgegeven webdocument is aldus geen sober feitelijk verslag maar het toont onze veelzijdige activiteiten, evenementen en de bruisende Groningse academische bibliotheekwereld in beeld en geluid.

Laatst gewijzigd:09 februari 2018 13:57
printOok beschikbaar in het: English