Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Trial Bristol Selected Pamphlets 1800-1899

07 oktober 2015
U heeft t/m 19 oktober toegang tot Bristol Selected Pamphlets (via Jstor), een collectie 19e eeuwse pamfletten, incl. de National Liberal Club collection, met pamfletten van de bibliotheken van Charles Bradlaugh, John Noble, the Liberation Society, the Land Nationalisation Society, the Cobden Club, etc. De collectie richt zich vooral op de 19e eeuwse commercie, economie, financiën, politiek, religie en sociologie.

Laatst gewijzigd:03 februari 2017 15:17

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Toegangscontrole Universiteitsbibliotheek Binnenstad

  In november worden de toegangspoortjes in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad getest. Als deze test naar tevredenheid verloopt, worden de poortjes definitief in gebruik genomen.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...