Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Trial Bristol Selected Pamphlets 1800-1899

07 oktober 2015
U heeft t/m 19 oktober toegang tot Bristol Selected Pamphlets (via Jstor), een collectie 19e eeuwse pamfletten, incl. de National Liberal Club collection, met pamfletten van de bibliotheken van Charles Bradlaugh, John Noble, the Liberation Society, the Land Nationalisation Society, the Cobden Club, etc. De collectie richt zich vooral op de 19e eeuwse commercie, economie, financiën, politiek, religie en sociologie.

Laatst gewijzigd:03 februari 2017 15:17
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....