Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

BrowZine now available as web version

The easiest way to keep up to date with the latest articles in your research field!
25 augustus 2015

BrowZine – the handy app for mobile devices to search, read and sort your favourite journals and journal articles – is now available as web version for your desktop PC or laptop.

Convenient search and full-text access

This web version allows you in no time to check which journals in your research field are licensed through the University of Groningen Library. You can conveniently browse the site by journal name or subject. As you select a journal, its table of contents will be displayed. The next step then brings you to the full-text.

BrowZine offers options to display a set of journals of a certain subject, different volumes or articles through a permanent link on a website, a study guide or an electronic learning environment or whereever you may need it.

In case a specific journal or volume is not available, you are automatically redirected from BrowZine to SmartCat. Unfortunately, not all journals or journal volumes are accessible through BrowZine.

From autumn 2015 on, you can furthermore synchronise your BrowZine mobile settings with BrowZine on your PC. Creating “favourites” and setting up notifications will also soon be available.

Laatst gewijzigd:22 maart 2017 11:29

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....