Nieuwe toegangsprocedure voor “walk-in-users”

14 juli 2015

Vanwege aangescherpte veiligheidseisen zijn er vanaf 15 juli 2015 nieuwe pc's beschikbaar voor "walk-in"-gebruikers van de Universiteitsbibliotheek Groningen.

"Walk-in"-gebruikers zijn bezoekers - zonder P-, S- of G-nummer om bij de UB in te loggen - die tijdschriften, bestanden en e-books van de UB willen raadplegen (inclusief de mogelijkheid tot downloaden, printen of mailen).

Om toegang te krijgen moeten “walk-in”-gebruikers deze procedure volgen:

• Walk-in-users moeten zich identificeren bij de Servicebalie via - in te nemen - ID-kaart of paspoort.
  • Medewerkers van de Servicebalie loggen voor een walk-in-user in met een speciaal account.
  • Na gebruik logt de walk-in-user uit en meldt zich af bij de Servicebalie. De collega van de servicebalie controleert of er inderdaad is uitgelogd en geeft vervolgens ID-kaart of paspoort terug aan de walk-in-user.

De nieuwe walk-in-user- en catalogus-pc’s zijn beschikbaar op de volgende locaties:

• Universiteitsbibliotheek Binnenstad, 1e verdieping - 2 pc's
  • Universiteitsbibliotheek Binnenstad, 3e verdieping, Bijzondere Collecties - 1 pc
  • Bibliotheek Gedrags- en Maatschappij Wetenschappen - 1 pc
  • Universiteitsbibliotheek Zernike - 1 pc

Printen/Tarieven

Papieren print: ophalen en betalen bij de Servicebalie (geldt alleen voor de walk-in pc's op de 1e verdieping UB Binnenstad)
Kosten: zwart/wit € 0,10 per pagina; kleur € 0,20 per pagina
PDF printen: mailen naar eigen e-mailadres of opslaan op usb
Laatst gewijzigd:09 februari 2018 13:55
printOok beschikbaar in het: English