De Oeuvres Philosophiques van François Hemsterhuis - nu ook als e-book

30 juni 2015
Hemsterhuis

Onlangs verscheen de kritische editie van de Oeuvres philosophiques door dr. Jacob van Sluis, collectievormer Theologie & Filosofie bij de Universiteitsbibliotheek Groningen.
De zogenoemde ‘Bataafse Socrates’ was na Spinoza de grootste Nederlandse filosoof.

Het boek is bij uitgever Brill Publishers nu ook als e-book verkrijgbaar.

Jacob van Sluis

Hemsterhuis en Jacob van Sluis

Jacob van Sluis is collectievormer Theologie & Filosofie bij de Universiteitsbibliotheek Groningen. Al jaren bezorgt hij teksten van François Hemsterhuis, die vervolgens in pdf op onze website worden geplaatst.

Laatst gewijzigd:06 maart 2018 15:22