Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Bijzondere collecties beperkt beschikbaar: september 2015 - januari 2016

15 juli 2015

Wegens de verbouwing van de derde verdieping van de Universiteitsbibliotheek zijn van september 2015 tot en met januari 2016 de in de kluis geplaatste boeken, met aanvraagnummers beginnend met ‘uklu’, zeer beperkt of geheel niet beschikbaar.

Iedereen die het voornemen heeft in die periode bepaalde stukken uit de kluis te raadplegen, wordt daarom geadviseerd zo spoedig mogelijk contact op te nemen met Bijzondere Collecties.

De collecties die in het magazijn zijn geplaatst blijven wel raadpleegbaar, evenals de handbibliotheek (aanvraagnummers uokw, ukrt).

Afdeling Bijzondere Collecties, Universiteitsbibliotheek

Laatst gewijzigd:14 februari 2018 12:52
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...