Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Bijzondere collecties beperkt beschikbaar: september 2015 - januari 2016

15 juli 2015

Wegens de verbouwing van de derde verdieping van de Universiteitsbibliotheek zijn van september 2015 tot en met januari 2016 de in de kluis geplaatste boeken, met aanvraagnummers beginnend met ‘uklu’, zeer beperkt of geheel niet beschikbaar.

Iedereen die het voornemen heeft in die periode bepaalde stukken uit de kluis te raadplegen, wordt daarom geadviseerd zo spoedig mogelijk contact op te nemen met Bijzondere Collecties.

De collecties die in het magazijn zijn geplaatst blijven wel raadpleegbaar, evenals de handbibliotheek (aanvraagnummers uokw, ukrt).

Afdeling Bijzondere Collecties, Universiteitsbibliotheek

Laatst gewijzigd:14 februari 2018 12:52
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 juni 2018

  Grenzeloos lallen met Martijn Wieling op Lowlands Science

  Het is bekend dat alcoholgebruik spraak negatief beïnvloedt, maar hoe zit dat bij het spreken van een vreemde taal? Onderzoek suggereert dat het effect hier juist positief lijkt te zijn. Onduidelijk is echter wat er in de mond gebeurt. Dr. Martijn Wieling...

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...