Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Bijzondere collecties beperkt beschikbaar: september 2015 - januari 2016

15 juli 2015

Wegens de verbouwing van de derde verdieping van de Universiteitsbibliotheek zijn van september 2015 tot en met januari 2016 de in de kluis geplaatste boeken, met aanvraagnummers beginnend met ‘uklu’, zeer beperkt of geheel niet beschikbaar.

Iedereen die het voornemen heeft in die periode bepaalde stukken uit de kluis te raadplegen, wordt daarom geadviseerd zo spoedig mogelijk contact op te nemen met Bijzondere Collecties.

De collecties die in het magazijn zijn geplaatst blijven wel raadpleegbaar, evenals de handbibliotheek (aanvraagnummers uokw, ukrt).

Afdeling Bijzondere Collecties, Universiteitsbibliotheek

Laatst gewijzigd:14 februari 2018 12:52
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...