Hanze Library app gelanceerd

26 mei 2015

Deze week kwam de Hanze Library app online. Deze app (voor Android en iOS) geeft je de openingsuren van de verschillende locaties; verder kun je via de app snel boeken zoeken, verlengen of reserveren.

De Hanze Library app werd voor de Hanzemediatheek ontwikkeld door de afdeling Ontwikkeling & Innovatie van de Universiteitsbibliotheek, hetzelfde team dat eerder de RUG Library app maakte.

Het trotse ontwikkelteam: Marijke Folgering-van der Vliet, Manon van 't Hul, Marjan Bonink, Jan Herman Veldkamp en Konstantin Ignatov
Laatst gewijzigd:09 februari 2018 14:11
printOok beschikbaar in het: English