Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

E-learning: enhancing the classroom experience

16 april 2015

Op 9 april 2015 vond het seminar "E-learning: enhancing the classroom experience" plaats waar zo'n tachtig belangstellenden aanwezig waren. Zij kwamen in het Duisenberggebouw, Faculteit Economie en Bedrijfskunde aan de Universiteit Groningen bijeen om ervaringen uit te wisselen, te horen over nieuwe ontwikkelingen, en ideëen op te doen voor hun eigen onderwijs. Een uitgebreid verslag kunt u vinden op de website van onze collega's in Twente.

Enthousiast geworden? Op 18 juni 2015 vindt een volgende bijeenkomst plaats in het Auditorium van het WA sportcentrum. De bijeenkomst duurt van 15.30-16.30 en heeft het thema: "Digitale Leeromgeving 2020: Wat wil de student?"

Seminar: "E-learning: Enhancing the classroom experience"
Seminar: "E-learning: Enhancing the classroom experience"
Laatst gewijzigd:16 april 2015 19:57
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 16 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...

 • 13 maart 2018

  Auke Hulst wordt gastschrijver van de Rijksuniversiteit Groningen

  Schrijver en muzikant Auke Hulst wordt de nieuwe gastschrijver van de Rijksuniversiteit Groningen. In drie lezingen en een openbaar interview met hoogleraar moderne letterkunde Mathijs Sanders zal hij zich komend najaar onder de noemer ‘zwemmen in brak...