Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

E-learning: enhancing the classroom experience

16 april 2015

Op 9 april 2015 vond het seminar "E-learning: enhancing the classroom experience" plaats waar zo'n tachtig belangstellenden aanwezig waren. Zij kwamen in het Duisenberggebouw, Faculteit Economie en Bedrijfskunde aan de Universiteit Groningen bijeen om ervaringen uit te wisselen, te horen over nieuwe ontwikkelingen, en ideëen op te doen voor hun eigen onderwijs. Een uitgebreid verslag kunt u vinden op de website van onze collega's in Twente.

Enthousiast geworden? Op 18 juni 2015 vindt een volgende bijeenkomst plaats in het Auditorium van het WA sportcentrum. De bijeenkomst duurt van 15.30-16.30 en heeft het thema: "Digitale Leeromgeving 2020: Wat wil de student?"

Seminar: "E-learning: Enhancing the classroom experience"
Seminar: "E-learning: Enhancing the classroom experience"
Laatst gewijzigd:16 april 2015 19:57
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...

 • 01 juni 2018

  Negen onderzoekers aan de RUG ontvangen een Vidi-beurs

  NWO heeft aan 86 ervaren onderzoekers ieder een Vidi-financiering van 800.000 euro toegekend. Maar liefst negen hiervan doen hun onderzoek aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG); aan vier verschillende faculteiten. Met de beurs kunnen de vier vrouwelijke...