Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

E-learning: enhancing the classroom experience

16 april 2015

Op 9 april 2015 vond het seminar "E-learning: enhancing the classroom experience" plaats waar zo'n tachtig belangstellenden aanwezig waren. Zij kwamen in het Duisenberggebouw, Faculteit Economie en Bedrijfskunde aan de Universiteit Groningen bijeen om ervaringen uit te wisselen, te horen over nieuwe ontwikkelingen, en ideëen op te doen voor hun eigen onderwijs. Een uitgebreid verslag kunt u vinden op de website van onze collega's in Twente.

Enthousiast geworden? Op 18 juni 2015 vindt een volgende bijeenkomst plaats in het Auditorium van het WA sportcentrum. De bijeenkomst duurt van 15.30-16.30 en heeft het thema: "Digitale Leeromgeving 2020: Wat wil de student?"

Seminar: "E-learning: Enhancing the classroom experience"
Seminar: "E-learning: Enhancing the classroom experience"
Laatst gewijzigd:16 april 2015 19:57

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...