Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

E-learning: enhancing the classroom experience

16 april 2015

Op 9 april 2015 vond het seminar "E-learning: enhancing the classroom experience" plaats waar zo'n tachtig belangstellenden aanwezig waren. Zij kwamen in het Duisenberggebouw, Faculteit Economie en Bedrijfskunde aan de Universiteit Groningen bijeen om ervaringen uit te wisselen, te horen over nieuwe ontwikkelingen, en ideëen op te doen voor hun eigen onderwijs. Een uitgebreid verslag kunt u vinden op de website van onze collega's in Twente.

Enthousiast geworden? Op 18 juni 2015 vindt een volgende bijeenkomst plaats in het Auditorium van het WA sportcentrum. De bijeenkomst duurt van 15.30-16.30 en heeft het thema: "Digitale Leeromgeving 2020: Wat wil de student?"

Seminar: "E-learning: Enhancing the classroom experience"
Seminar: "E-learning: Enhancing the classroom experience"
Laatst gewijzigd:16 april 2015 19:57

Meer nieuws