Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Noorderbreedte special 'De wetenschapper bij de kapper' - in samenwerking met Sustainable Society

24 april 2015

Samen met tijdschrift Noorderbreedte heeft Sustainable Society een apart thema-nummer uitgegeven: 'De wetenschapper bij de kapper'.

Onderzoek en maatschappij

In het thema-nummer vertellen verschillende, aan Sustainable Society gelieerde, wetenschappers van de Rijksuniversiteit Groningen over hoe hun onderzoek verbonden is met de maatschappij. Daarnaast worden enkele lokale initiatieven in Noord-Nederland beschreven die stuk voor stuk hun steentje bijdragen aan een betere wereld.

Noorderbreedte

Noorderbreedte is een onafhankelijk tijdschrift over landschap, natuur, milieu, duurzaamheid, cultuurhistorie, ruimtelijke ordening, architectuur en stedenbouw, kunst en fotografie in Noord-Nederland.

Wilt u een exemplaar van dit thema-nummer ontvangen, mailt u dan met Sustainable Society of download de digitale versie op de website.

Laatst gewijzigd:23 oktober 2017 15:47

Meer nieuws

 • 23 oktober 2018

  Kennis als fundament

  Wat heeft wetenschap te bieden als de geloofwaardigheid van de wereld om je heen is weggevallen? Als je je niet meer thuis voelt op eigen bodem, in een huis dat niet veilig is? Volgens Tom Postmes, hoogleraar sociale psychologie, moet wetenschap voor...

 • 09 oktober 2018

  Er gaat al 80 jaar niets boven de Groningse sociologen

  De afdeling Sociologie van de Rijksuniversiteit Groningen bestaat 80 jaar. Dit viert de afdeling met studenten, stafleden en alumni op vrijdag 12 oktober met een feestelijk programma in het Grand Theater in Groningen.

 • 08 oktober 2018

  Onder de 1,5 graad temperatuurstijging: ‘Met snel en daadkrachtig handelen kan het nog’

  De temperatuurstijging wereldwijd onder de anderhalve graad houden: het heeft veel voordelen en het kan nog, maar dan moeten we snel en daadkrachtig optreden. Dat concludeert het Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) in haar laatste rapport,...