Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Medewerkers in de Media - Februari 2015

06 maart 2015

Onderzoekers van de Faculteit der Letteren verschijnen met enige regelmaat in op televisie, op de radio of in de (digitale) kranten. De hoogtepunten voor de maand januari worden hieronder weergegeven:

5 februari 2015


NOS Radio 1 - Pieter Nanninga over IS-video met verbranding Jordaanse piloot (v.a. 7.10)

6 februari 2015


AD.nl – Pieter Nanninga over zelfmoordterroristen

14 februari 2015


Radio 1 Taalstaat – Carel Jansen over de status en kenmerken van het Afrikaans

17 februari 2015

Volkskrant - Susanne Kamerling over politieke vriendschap Obama en Modi

Bent of kent u een collega die binnenkort in het nieuws verschijnt of al verschenen is? Laat het weten aan de Afdeling Communicatie Letteren. Via diverse online kanalen brengen wij onze medewerkers graag (nog) meer onder de aandacht. U kunt ons mailen via info.let@rug.nl.

Laatst gewijzigd:06 maart 2015 10:15

Meer nieuws

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...

 • 13 november 2018

  De toekomst is digitaal, nu jij nog

  Voor zijn promotieonderzoek naar de geschiedschrijving van de Leeuwarder Courant analyseerde Marcel Broersma jaren geleden vergeeld krantenpapier. Door de intrede van digitalisering verschoof zijn onderzoek naar sociale media, nieuwe vormen van mediagebruik...

 • 12 november 2018

  Aletta Westra wint Stimuleringsprijs Autisme 2018

  Aletta Westra wint Stimuleringsprijs Autisme 2018