Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Eight students University of Groningen selected for prestigious Netherlands - Asia Summer School

11 maart 2015

Asia Summer School

This year, eight students of the University of Groningen are selected for the prestigious Netherlands - Asia Summer School. Five of them are following the Bachelorprogramme of the Honours College. The Honours College is very proud and congratulates the students who are selected.

NAHSS

The NAHSS facilitates a national honours programme for excellent Dutch undergraduate students of all Dutch research universities and disciplines. This programme offers these students the unique possibility to experience Asia during a summer programme containing academic, business and cultural aspects. This initiative enables the participants to become fully aware of and able to capture the opportunities that arise on the Asian continent for the Netherlands. Not only aims the NAHSS to underline the importance of Asia for the Netherlands, but hopes to further stimulate and influence the (academic) careers of these students in a Asia-oriented manner.

Laatst gewijzigd:11 maart 2015 14:53

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...