Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Eight students University of Groningen selected for prestigious Netherlands - Asia Summer School

11 maart 2015

Asia Summer School

This year, eight students of the University of Groningen are selected for the prestigious Netherlands - Asia Summer School. Five of them are following the Bachelorprogramme of the Honours College. The Honours College is very proud and congratulates the students who are selected.

NAHSS

The NAHSS facilitates a national honours programme for excellent Dutch undergraduate students of all Dutch research universities and disciplines. This programme offers these students the unique possibility to experience Asia during a summer programme containing academic, business and cultural aspects. This initiative enables the participants to become fully aware of and able to capture the opportunities that arise on the Asian continent for the Netherlands. Not only aims the NAHSS to underline the importance of Asia for the Netherlands, but hopes to further stimulate and influence the (academic) careers of these students in a Asia-oriented manner.

Laatst gewijzigd:11 maart 2015 14:53

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....