Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Eight students University of Groningen selected for prestigious Netherlands - Asia Summer School

11 maart 2015

Asia Summer School

This year, eight students of the University of Groningen are selected for the prestigious Netherlands - Asia Summer School. Five of them are following the Bachelorprogramme of the Honours College. The Honours College is very proud and congratulates the students who are selected.

NAHSS

The NAHSS facilitates a national honours programme for excellent Dutch undergraduate students of all Dutch research universities and disciplines. This programme offers these students the unique possibility to experience Asia during a summer programme containing academic, business and cultural aspects. This initiative enables the participants to become fully aware of and able to capture the opportunities that arise on the Asian continent for the Netherlands. Not only aims the NAHSS to underline the importance of Asia for the Netherlands, but hopes to further stimulate and influence the (academic) careers of these students in a Asia-oriented manner.

Laatst gewijzigd:11 maart 2015 14:53

Meer nieuws

 • 12 mei 2022

  KNAW benoemt twee hoogleraren RUG tot lid

  Maria Loi en Dirk Slotboom van de Faculteit Science and Engineering zijn door de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW) benoemd tot lid.

 • 15 maart 2022

  Vici-beurzen voor drie RUG-onderzoekers

  De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) heeft aan drie RUG-onderzoekers een Vici-financiering van maximaal 1.5 miljoen euro toegekend. Prof. dr. J.W. Romeijn, prof. dr. S. Hoekstra en prof. dr. K.I. Caputi kunnen hiermee...

 • 20 december 2021

  Bevlogen bekeerling predikt duurzaam ondernemen

  Duurzame ondernemers de hand reiken, daar is het Gjalt de Jong om te doen. Hij ziet de universiteit als regisseur van vernieuwing. Een onafhankelijke scheidsrechter die de omslag naar een circulaire economie kan versnellen. Daartoe moest hij eerst...