Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Werkzaamheden eerste verdieping UB

27 maart 2015

Zoals eerder gemeld, zal de collectie Rechtsgeleerdheid vanuit de faculteitsbibliotheek worden verplaatst naar het voorste gedeelte van de learning grid, 1e verdieping UB.

 • Maandag 30 en dinsdag 31 maart worden drie verrijdbare kasten met daarop de grote computerschermen gedemonteerd en verwijderd.
 • Dinsdag 7 april begint de opbouw van de boekenkasten op deze plek.

Achter de nieuwe plek van de collectie Rechtsgeleerdheid zullen de 'treincoupés' en de blauwwitte banken gewoon blijven staan. Meubilair uit het eerste gedeelte van de learning grid (vooral tafels en stoelen) zal zoveel mogelijk worden verplaatst naar het achterste gedeelte.

Learning grid: dit gedeelte blijft!
Learning grid: dit gedeelte blijft!
Laatst gewijzigd:09 februari 2018 13:51
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 december 2017

  Broerstraat 5, Nummer 4, december 2017

  De hoofdpersonen in het decembernummer van ons alumnimagazine Broerstraat 5 leggen een positieve daadkracht aan de dag, die blijk geeft van veel optimisme voor de toekomst.

 • 15 november 2017

  RUG beste brede klassieke universiteit van Nederland

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Nederlandse Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding. In de lijst van Beste Universiteiten staat de universiteit van het Noorden in de categorie...

 • 26 oktober 2017

  Eerste transport Metamorfoze: UB-collecties gedigitaliseerd

  Donderdag 26 oktober arriveerde een vrachtwagen bij de Universiteitsbibliotheek Binnenstad om de eerste vracht boeken op te halen die in het kader van het Metamorfoze-project gedigitaliseerd gaan worden.