Werkzaamheden eerste verdieping UB

27 maart 2015

Zoals eerder gemeld, zal de collectie Rechtsgeleerdheid vanuit de faculteitsbibliotheek worden verplaatst naar het voorste gedeelte van de learning grid, 1e verdieping UB.

• Maandag 30 en dinsdag 31 maart worden drie verrijdbare kasten met daarop de grote computerschermen gedemonteerd en verwijderd.
  • Dinsdag 7 april begint de opbouw van de boekenkasten op deze plek.

Achter de nieuwe plek van de collectie Rechtsgeleerdheid zullen de 'treincoupés' en de blauwwitte banken gewoon blijven staan. Meubilair uit het eerste gedeelte van de learning grid (vooral tafels en stoelen) zal zoveel mogelijk worden verplaatst naar het achterste gedeelte.

Learning grid: dit gedeelte blijft!
Laatst gewijzigd:09 februari 2018 13:51
printOok beschikbaar in het: English