Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Werktijdenregeling Maaltijden

12 februari 2015

Vanaf 1 januari 2015 is de werkkostenregeling (WKR) verplicht voor elke werkgever. De WKR geldt voor alle vergoedingen, verstrekkingen en ter beschikking gestelde voorzieningen aan de medewerker. Maaltijden vallen hier ook onder. Bij het opgeven van de bestelling van een maaltijd moet daarom aangegeven worden bij welke gelegenheid de maaltijd genuttigd wordt. Afhankelijk van de opgave wordt de maaltijd al dan niet in de fiscaal vrije ruimte in de boekhouding opgenomen.

Vanaf 16 februari aanstaande bent u in FacilityNet verplicht om bij een bestelling van een lunch een kostencode op te geven. In het formulier treft u een keuzehulp waarmee u gemakkelijk to uw keuze komt.

NB: de wijze waarop de WKR wordt uitgevoerd is afgestemd met de belastingdienst.

Wilt u meer informatie over dit onderwerp dan kunt u zich wenden tot uw eigen Administratief Centrum.

Laatst gewijzigd:16 juli 2017 15:33

Meer nieuws