Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Werktijdenregeling Maaltijden

12 februari 2015

Vanaf 1 januari 2015 is de werkkostenregeling (WKR) verplicht voor elke werkgever. De WKR geldt voor alle vergoedingen, verstrekkingen en ter beschikking gestelde voorzieningen aan de medewerker. Maaltijden vallen hier ook onder. Bij het opgeven van de bestelling van een maaltijd moet daarom aangegeven worden bij welke gelegenheid de maaltijd genuttigd wordt. Afhankelijk van de opgave wordt de maaltijd al dan niet in de fiscaal vrije ruimte in de boekhouding opgenomen.

Vanaf 16 februari aanstaande bent u in FacilityNet verplicht om bij een bestelling van een lunch een kostencode op te geven. In het formulier treft u een keuzehulp waarmee u gemakkelijk to uw keuze komt.

NB: de wijze waarop de WKR wordt uitgevoerd is afgestemd met de belastingdienst.

Wilt u meer informatie over dit onderwerp dan kunt u zich wenden tot uw eigen Administratief Centrum.

Laatst gewijzigd:16 juli 2017 15:33

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...