Toegangsbeleid UB succesvol

20 januari 2015

Gisteren, 19 januari, werden de bezoekers van Universiteitsbibliotheek voor het eerst gevraagd bij de ingang hun RUG-pas te tonen. Tot en met zondag 1 februari is de UB namelijk alleen toegankelijk voor RUG-studenten en -medewerkers.

Door de uitgebreide communicatie was deze maatregel gelukkig bij vrijwel iedereen bekend; er hoefden slechts enkele bezoekers de deur te worden geweigerd.

Meer informatie

Onder het toeziend oog van enkele leden van het bibliotheekmanagement drommen de eerste studenten naar binnen.
Studente laat haar pas zien.
Laatst gewijzigd:09 februari 2018 14:16