Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Universiteitsbibliotheek tijdelijk alleen voor RUG-studenten en -medewerkers

14 januari 2015

Van maandag 19 januari tot en met zondag 1 februari 2015 is de Universiteitsbibliotheek alleen toegankelijk voor studenten en medewerkers van de Rijksuniversiteit Groningen (en medewerkers van het UMCG).

De UB wordt steeds intensiever gebruikt; in 2014 telden we meer dan 1,6 miljoen bezoekers. Om de toenemende drukte in de Universiteitsbibliotheek beter te kunnen beheersen, zijn nu viermaal twee weken per jaar aangewezen waarin de UB alleen toegankelijk is voor studenten en medewerkers van de Rijksuniversiteit Groningen. HBO-studenten hebben in die periodes geen toegang tot de UB. Wel heeft de Hanzehogeschool voor deze periode 400 extra studieplekken voor haar studenten gecreëerd in de binnenstad van Groningen.

In bovengenoemde periode zullen UB-medewerkers de bezoekers bij de ingang van de bibliotheek vragen naar hun RUGpas.

Veel bezoekers,dito fietsen...
Veel bezoekers,dito fietsen...

Meer informatie

Laatst gewijzigd:09 februari 2018 14:11
printView this page in: English

Meer nieuws