RUG-pas verplicht bij toegang UB

16 januari 2015

Van maandag 19 januari tot en met zondag 1 februari geldt een strikt toegangsbeleid in de Universiteitsbibliotheek: in deze periode is de UB alleen toegankelijk voor RUG-studenten en -medewerkers.

Bij de ingang van de UB zal je gevraagd worden je RUG-pas te tonen!

• Houd dus bij binnenkomst altijd je RUG-pas bij de hand!
  • Geen RUG-pas = geen toegang!
  • Bij twijfel kunnen onze medewerkers naar een identificiatiebewijs vragen.
  • Let wel: medewerkers van het UMCG hebben op vertoon van hun UMCG-pas ook toegang tot de UB.

Laatst gewijzigd:03 februari 2017 15:17
printOok beschikbaar in het: English