100-procent-score elektronische proefschriften in 2014!

20 januari 2015
De taart!

Het jaar 2014 was het eerste kalenderjaar na de invoering van het nieuwe promotiereglement van de RUG met daarin de verplichting tot aanlevering van de elektronische versie van het proefschrift. In dat jaar heeft de Universiteitsbibliotheek naast de gedrukte proefschriften voor het eerst ook álle proefschriften van de RUG elektronisch binnengehaald, in totaal 443.

Het bereiken van deze mijlpaal - een 100%-score - is op woensdag 14 januari in de Universiteitsbibliotheek gevierd met een bijzondere taart voor de betrokken collega's van ABJZ, Bibliotheek, Bureau Promoties, Communicatie, Hora Finita en Research & Valorisation.

Het proefschriftenteam 2014

Staand, v.l.n.r.: Ferry Zonnevylle (Fargeau), Sander Sprik (Bibliotheek), Aliene van der Veen (Hora Finita), Esther Hoorn (ABJZ), Pieter van der Veen (Bibliotheek), Pieter Dol (Bibliotheek).
Zittend, v.l.n.r.: Maarten Strik (Strik Design), Jan-Arjen Mondria (Bibliotheek), Marjan Koopmans (Research & Valorisation), Gert Jan Bokdam (Hora Finita).
Niet op de foto: Anneloes Elderman (Bureau Promoties), Betsy Pier (Bureau Promoties), Marielle Louwman (Communicatie), Rob Littink (Fargeau).

Meer informatie

• Al deze proefschriften zijn - behoudens noodzakelijke embargo's - beschikbaar gesteld via de proefschriftenwebsite van de RUG.
  • Hieronder een overzicht van de betreffende embargo's:

RUG-proefschriften 2014

Geen embargo (Volledig Open Access) 220 50%