Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Studieplekken 4e verdieping UB

09 december 2014

Vanaf 1 februari 2015 zal op de vierde verdieping van de UB worden aangevangen met de grootscheepse renovatie. Tot die tijd is de hele verdieping ingericht met studieplekken. De sutdiezaalcollecties zijn verhuisd naar andere verdiepingen. De stiltezone in een deel van de zaal blijft in stand.

Laatst gewijzigd:02 februari 2018 15:45
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 december 2017

  Broerstraat 5, Nummer 4, december 2017

  De hoofdpersonen in het decembernummer van ons alumnimagazine Broerstraat 5 leggen een positieve daadkracht aan de dag, die blijk geeft van veel optimisme voor de toekomst.

 • 15 november 2017

  RUG beste brede klassieke universiteit van Nederland

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Nederlandse Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding. In de lijst van Beste Universiteiten staat de universiteit van het Noorden in de categorie...

 • 26 oktober 2017

  Eerste transport Metamorfoze: UB-collecties gedigitaliseerd

  Donderdag 26 oktober arriveerde een vrachtwagen bij de Universiteitsbibliotheek Binnenstad om de eerste vracht boeken op te halen die in het kader van het Metamorfoze-project gedigitaliseerd gaan worden.