Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

De man achter flipped classroom: Eric Mazur

16 december 2014

Begin december 2014 was Eric Mazur, professor aan Harvard en visionair achter de 'flipped classroom' in Utrecht. Mazur heeft veel vernieuwende ideeën over educatie. Lees het artikel over learning communities en Eric Mazur van Tinka Floor in de Universiteitskrant.

Laatst gewijzigd:17 december 2015 16:04

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...