Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Bibliotheek krijgt Korea Corner (UK article in Dutch)

16 December 2014
De Universiteitsbibliotheek (UB) krijgt een Korea Corner, deels gefinancierd door de Koreaanse ambassade, om Azië onder studenten te promoten.

Door Tinka Floor

Donderdag 18 december gaan de deuren van de Korea Corner open. De lees- en computerhoek voor iedereen die geïnteresseerd is in Korea en Korean Studies is mogelijk gemaakt door een ‘hele mooie grant’ van de Koreaanse ambassade, aldus directeur Tjalling Halbertsma van het Centre for East Asian Studies Groningen (CEASG) aan de RUG more...

Ex libris
Ex libris
Last modified:14 February 2017 2.35 p.m.

More news

 • 16 October 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 October 2018

  What the world really needs to know about leadership

  ‘Do you know how often organizations select the wrong manager?’, asks Janka Stoker. ‘Recent research carried out by Gallup shows that this happens in a staggering 82% of cases! These managers were often chosen just because they happened to be very...

 • 02 October 2018

  Young Academy Groningen welcomes eight new members

  The Young Academy Groningen (YAG) has appointed eight new members from diverse disciplines at the University of Groningen. Dr Laura Bringmann, dr Jan Willem Bolderdijk, dr Nanna Hilton, dr Tina Kretschmer, dr Jocelien Olivier, dr Saskia Peels, dr Marleen...