Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Bibliotheek krijgt Korea Corner (UK article in Dutch)

16 december 2014
De Universiteitsbibliotheek (UB) krijgt een Korea Corner, deels gefinancierd door de Koreaanse ambassade, om Azië onder studenten te promoten.

Door Tinka Floor

Donderdag 18 december gaan de deuren van de Korea Corner open. De lees- en computerhoek voor iedereen die geïnteresseerd is in Korea en Korean Studies is mogelijk gemaakt door een ‘hele mooie grant’ van de Koreaanse ambassade, aldus directeur Tjalling Halbertsma van het Centre for East Asian Studies Groningen (CEASG) aan de RUG more...

Ex libris
Ex libris
Laatst gewijzigd:14 februari 2017 14:35

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....