Universiteitsbibliotheek 'op slot' voor hbo-studenten?

11 december 2014

Vandaag vergadert de Universiteitsraad over een voorstel van de UB-directie om de toenemende drukte in de Universiteitsbibliotheek beter te kunnen beheersen. Een van de voorgestelde maatregelen is, viermaal twee weken per jaar de UB alleen toegankelijk te maken voor studenten en medewerkers van de Rijksuniversiteit Groningen. HBO-studenten en andere gebruikers worden dan tijdelijk de toegang tot de UB ontzegd.

Publiciteit

Deze voorgestelde maatregel leidde deze week al tot de nodige artikelen in lokale en nationale media. Een overzicht:

Drukte in de Broerstraat
Laatst gewijzigd:13 februari 2017 12:24