Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Call: Netherlands-Asia Honours Summer School

10 december 2014

Wednesday 10 December, 17.00 – 18.30 hrs,  Van der Leeuw Zaal (2nd floor, 1112/0254) .

Netherlands-Asia Honours Summer School

Interested to be selected for the Netherlands-Asia Honours Summer School 2015  (www.nahss.nl)?

Come to the information session and get first hand information from last year’s participants.

Please note: for this summer school knowledge of Dutch is required (for non native speakers: NT2 level); application is open between 1st December 2014 - 11th January 2015

See: https://www.facebook.com/events/775825415817782    

More on NAHSS

“Een life changing experience. Dé manier om Azië te ontdekken: een unieke ervaring met een fantastische groep.”

De NAHSS is een unieke samenwerking tussen alle Nederlandse universiteiten, vier ministeries en meer dan twintig Nederlandse en Chinese multinationals. Het doel: Nederlandse topstudenten de dynamiek van en kansen voor Nederland in Azië te laten ervaren. Honderd studenten reizen na een voorbereidend programma in Nederland af naar Beijing, Hongkong, Shanghai of Taipei. Daar volgen ze een zomerschool volgen, bezoeken ze bedrijven en werken aan een project werken voor één van de NAHSS partners. Het programma wordt afgesloten met een business week in Shanghai.

NASSH Video

We zoeken ambitieuze, ondernemende en excellente tweede- en derdejaars bachelor studenten met interesse in Azië. Voor meer informatie over de criteria en aanmeldingsprocedure, download de brochure, zie www.nahss.nl of mail naar info@nahss.nl. Voor persoonlijke ervaringen kun je contact opnemen met de ambassadeurs op jouw universiteit:

Anna Krämer – International Relations and Philosophy of Political Sciences – annakraemerr@gmail.com

Joost Hulleman – Bedrijfskunde – joost_hulleman@hotmail.com

Mats de Vries – Economics – matsdevries@gmail.com

Laatst gewijzigd:19 februari 2016 10:38

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...