Call: Netherlands-Asia Honours Summer School

10 December 2014

Wednesday 10 December, 17.00 – 18.30 hrs,  Van der Leeuw Zaal (2nd floor, 1112/0254) .

Netherlands-Asia Honours Summer School

Interested to be selected for the Netherlands-Asia Honours Summer School 2015  (www.nahss.nl)?

Come to the information session and get first hand information from last year’s participants.

Please note: for this summer school knowledge of Dutch is required (for non native speakers: NT2 level); application is open between 1st December 2014 - 11th January 2015

See: https://www.facebook.com/events/775825415817782

More on NAHSS

“Een life changing experience. Dé manier om Azië te ontdekken: een unieke ervaring met een fantastische groep.”

De NAHSS is een unieke samenwerking tussen alle Nederlandse universiteiten, vier ministeries en meer dan twintig Nederlandse en Chinese multinationals. Het doel: Nederlandse topstudenten de dynamiek van en kansen voor Nederland in Azië te laten ervaren. Honderd studenten reizen na een voorbereidend programma in Nederland af naar Beijing, Hongkong, Shanghai of Taipei. Daar volgen ze een zomerschool volgen, bezoeken ze bedrijven en werken aan een project werken voor één van de NAHSS partners. Het programma wordt afgesloten met een business week in Shanghai.

NASSH Video

We zoeken ambitieuze, ondernemende en excellente tweede- en derdejaars bachelor studenten met interesse in Azië. Voor meer informatie over de criteria en aanmeldingsprocedure, download de brochure, zie www.nahss.nl of mail naar info@nahss.nl. Voor persoonlijke ervaringen kun je contact opnemen met de ambassadeurs op jouw universiteit:

Anna Krämer – International Relations and Philosophy of Political Sciences – annakraemerr@gmail.com

Joost Hulleman – Bedrijfskunde – joost_hulleman@hotmail.com

Mats de Vries – Economics – matsdevries@gmail.com

Last modified:19 February 2016 10.38 a.m.

More news