Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Jaarverslag Bibliotheek 2013

14 november 2014
Nieuw product: SmartCat
Nieuw product: SmartCat

Door allerlei omstandigheden heeft het Jaarverslag 2013 van de Bibliotheek RUG veel te lang op zich laten wachten. Toch kunnen we nu met enige trots een mooi overzicht presenteren van het wel en wee van de bibliotheekorganisatie in dat jaar. Met veel verhalen, mooie foto's, filmpjes, en natuurlijk ook de cijfers.

Laatst gewijzigd:09 februari 2018 14:14

Meer nieuws

 • 21 december 2017

  Broerstraat 5, Nummer 4, december 2017

  De hoofdpersonen in het decembernummer van ons alumnimagazine Broerstraat 5 leggen een positieve daadkracht aan de dag, die blijk geeft van veel optimisme voor de toekomst.

 • 15 november 2017

  RUG beste brede klassieke universiteit van Nederland

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Nederlandse Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding. In de lijst van Beste Universiteiten staat de universiteit van het Noorden in de categorie...

 • 26 oktober 2017

  Eerste transport Metamorfoze: UB-collecties gedigitaliseerd

  Donderdag 26 oktober arriveerde een vrachtwagen bij de Universiteitsbibliotheek Binnenstad om de eerste vracht boeken op te halen die in het kader van het Metamorfoze-project gedigitaliseerd gaan worden.