Aramco steunt Energy Academy Europe

25 november 2014
aramco steunt eae

Aramco Overseas Company, een Europese dochteronderneming van oliebedrijf Saudi Aramco, heeft besloten de Energy Academy Europe (EAE) te steunen met 100.000 dollar. De EAE is het nieuwe topinstituut in Groningen waar energieonderwijs, -onderzoek en -innovatie samenkomen. Het instituut is een initiatief van de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool Groningen. De belangrijkste energiethema's van de EAE zijn verduurzaming energiesysteem en energietransitie (inclusief biogas en groen gas), energie van overmorgen (zoals wind- en zonne-energie), smart grids, energie-efficiency en -besparingen en CO2-reductie. Op de foto overhandigt Fahad Al-AbdulKareem, Managing Director van Aramco Overseas Company, de gift symbolisch aan CvB-voorzitter Sibrand Poppema.

Laatst gewijzigd:28 november 2014 09:41