Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Werkzaamheden UB-renovatie van start

19 november 2014

In februari 2015 start de renovatie op de vierde verdieping van de Universiteitsbibliotheek.
Vanaf maandag 24 november vinden daarom voorbereidende verhuizingen plaats op de derde en vierde etage.

Deel derde verdieping tijdelijk afgesloten

Tijdens de verhuiswerkzaamheden is zaal 329 en een deel van zaal 373 afgesloten.
In zaal 373 worden linksachter extra boekenkasten geplaatst. Daar komt - samen met de collectie USOC - de tijdelijke vindplaats van de collecties Theologie en Filosofie (beide nu nog op de vierde verdieping). De aanwezige studieplekken worden verplaatst naar zaal 329 ('Aquarium'). Die zaal wordt geheel beschikbaar voor studieplaatsen (de boekenkasten verhuizen voor Theologie en Filosofie).

Meer studieplekken op vierde verdieping

Doordat de collecties op de vierde verdieping nu al worden verplaatst, kunnen tijdens de tentamenperiode (januari) extra studieplekken worden gecreëerd.

Geluidshinder?

Alhoewel de verhuizers hun best doen zo stil mogelijk te werken, kun je tijdens deze periode last hebben van enig geluidshinder.
We hopen op je begrip.

Laatst gewijzigd:12 februari 2018 12:46
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 december 2017

  Broerstraat 5, Nummer 4, december 2017

  De hoofdpersonen in het decembernummer van ons alumnimagazine Broerstraat 5 leggen een positieve daadkracht aan de dag, die blijk geeft van veel optimisme voor de toekomst.

 • 15 november 2017

  RUG beste brede klassieke universiteit van Nederland

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Nederlandse Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding. In de lijst van Beste Universiteiten staat de universiteit van het Noorden in de categorie...

 • 26 oktober 2017

  Eerste transport Metamorfoze: UB-collecties gedigitaliseerd

  Donderdag 26 oktober arriveerde een vrachtwagen bij de Universiteitsbibliotheek Binnenstad om de eerste vracht boeken op te halen die in het kader van het Metamorfoze-project gedigitaliseerd gaan worden.