Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Studieruimte en Servicedesk in voormalige Letterenbibliotheek

28 oktober 2014

De voormalige Letterenbibliotheek in het harmoniegebouw is verbouwd. Vanaf nu zijn er de volgende voorzieningen gehuisvest:

Studieruimte Harmonie

Hier zijn 240 studieplekken gecreëerd; een goed alternatief voor de overvolle Universiteitsbibliotheek

CIT Servicedesk

De plek waar je terecht kunt als je vragen hebt of problemen ondervindt met één van de IT-diensten. De Servicedesk bevindt zich op de 2e verdieping van gebouw 1313, bereikbaar via gang 1312 of via het trappenhuis van 1314 (volg de groene belijning).

Studieruimte Harmonie
Studieruimte Harmonie
Laatst gewijzigd:03 februari 2017 15:17

Meer nieuws

 • 10 oktober 2018

  Studenten bouwen mesohut

  In deze video vertellen studenten wat er zo interessant is aan mesolithische (Midden-Steentijd) onderkomens van ca. 7000 jaar geleden en waarom de experimentele archeologie een bijzonder inzichtelijke en verbazingwekkende subdiscipline is.

 • 08 oktober 2018

  Computationeel taalkundigen te terughoudend in delen van onderzoeksdata en zelfgeschreven software

  Onderzoekers binnen de computationele taalkunde zijn nog onvoldoende bereid hun onderzoeksdata en benodigde zelf geschreven software en commando’s te delen met andere onderzoekers. Dat concluderen RUG-wetenschappers Martijn Wieling, Josine Rawee en...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...