Studieruimte en Servicedesk in voormalige Letterenbibliotheek

28 oktober 2014

De voormalige Letterenbibliotheek in het harmoniegebouw is verbouwd. Vanaf nu zijn er de volgende voorzieningen gehuisvest:

Studieruimte Harmonie

Hier zijn 240 studieplekken gecreëerd; een goed alternatief voor de overvolle Universiteitsbibliotheek

CIT Servicedesk

De plek waar je terecht kunt als je vragen hebt of problemen ondervindt met één van de IT-diensten. De Servicedesk bevindt zich op de 2e verdieping van gebouw 1313, bereikbaar via gang 1312 of via het trappenhuis van 1314 (volg de groene belijning).

Studieruimte Harmonie
Laatst gewijzigd:03 februari 2017 15:17