Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

U4 ​Opportunity for four-day Manchu language workshop at the University of Goettingen

01 October 2014
As part of the U4 network (Goettingen, Upsalla, Gent and Groningen) the University of Goettingen invites faculty and graduate students to attend an upcoming four day Manchu language workshop in Goettingen. Opportunities for funding (including grant opportunities for both travel and accommodation).  

The workshop is scheduled for February 2-5, 2015. Courses will be held in the mornings for about 3,5 hours, afternoons are individual study time.

Travel and accommodation costs will be covered and there will be no workshop fee.

Those interested  should contact:
Dr. Julia C. Schneider
University of Göttingen
Department of East Asian Studies
Heinrich-Düker-Weg 14
D-37073 Göttingen
phone: ++49.(0)551.39.29206
email: julia.schneider@phil.uni-goettingen.de
Last modified:22 April 2016 1.39 p.m.

More news

 • 12 November 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 November 2018

  Groningen remains popular with Dutch and International students

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...

 • 16 October 2018

  Digital Society Conference Dutch universities

  Digital information technology is permeating society ever deeper. It is now clear that digitalization will radically change virtually every aspect of society, not only in the Netherlands but across the world. That is why 14 Dutch universities, associated...