Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

U4 ​Opportunity for four-day Manchu language workshop at the University of Goettingen

01 oktober 2014
As part of the U4 network (Goettingen, Upsalla, Gent and Groningen) the University of Goettingen invites faculty and graduate students to attend an upcoming four day Manchu language workshop in Goettingen. Opportunities for funding (including grant opportunities for both travel and accommodation).  

The workshop is scheduled for February 2-5, 2015. Courses will be held in the mornings for about 3,5 hours, afternoons are individual study time.

Travel and accommodation costs will be covered and there will be no workshop fee.

Those interested  should contact:
Dr. Julia C. Schneider
University of Göttingen
Department of East Asian Studies
Heinrich-Düker-Weg 14
D-37073 Göttingen
phone: ++49.(0)551.39.29206
email: julia.schneider@phil.uni-goettingen.de
Laatst gewijzigd:22 april 2016 13:39

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....