Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Teaching Opportunity at 2015 Fudan International Summer School

15 oktober 2014
Fudan
Fudan

Fudan International Summer School (FISS) would like to invite faculty members from partner universities to teach one courses for 2015 FISS. Classes will be taught entirely in English. Nearly all students attending our summer session are undergraduates. Attractive compensation package offered. Please peruse the detailed information listed below to find out more about this teaching opportunity. Our homepage of the program is iss.fudan.edu.cn.

> Application Deadline: October 31, 2014
> Related Teaching Areas: topics in China studies or comparative studies in all disciplines
> Program Teaching Dates and Exam: July 6, 2015-July 31, 2015
> (Total 40 credit hours in four weeks)
> How to Apply: Email to FISS Coordinator, Ms. Mary Lin Jieying at marylin@fudan.edu.cn with your CV and the syllabus of possible course
> 2014 Summer Statistics
> Overseas students: 159 from 26 different countries and regions
> Local students:52
> Courses: 16 courses in fields of Chinese History and Culture; Chinese Society and Politics; Chinese Business and Economy; International and Intercultural Studies; and 7 Chinese Language Classes in three different levels.

Laatst gewijzigd:15 oktober 2014 17:18

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...