Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Teaching Opportunity at 2015 Fudan International Summer School

15 oktober 2014
Fudan
Fudan

Fudan International Summer School (FISS) would like to invite faculty members from partner universities to teach one courses for 2015 FISS. Classes will be taught entirely in English. Nearly all students attending our summer session are undergraduates. Attractive compensation package offered. Please peruse the detailed information listed below to find out more about this teaching opportunity. Our homepage of the program is iss.fudan.edu.cn.

> Application Deadline: October 31, 2014
> Related Teaching Areas: topics in China studies or comparative studies in all disciplines
> Program Teaching Dates and Exam: July 6, 2015-July 31, 2015
> (Total 40 credit hours in four weeks)
> How to Apply: Email to FISS Coordinator, Ms. Mary Lin Jieying at marylin@fudan.edu.cn with your CV and the syllabus of possible course
> 2014 Summer Statistics
> Overseas students: 159 from 26 different countries and regions
> Local students:52
> Courses: 16 courses in fields of Chinese History and Culture; Chinese Society and Politics; Chinese Business and Economy; International and Intercultural Studies; and 7 Chinese Language Classes in three different levels.

Laatst gewijzigd:15 oktober 2014 17:18

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...