Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Teaching Opportunity at 2015 Fudan International Summer School

15 oktober 2014
Fudan
Fudan

Fudan International Summer School (FISS) would like to invite faculty members from partner universities to teach one courses for 2015 FISS. Classes will be taught entirely in English. Nearly all students attending our summer session are undergraduates. Attractive compensation package offered. Please peruse the detailed information listed below to find out more about this teaching opportunity. Our homepage of the program is iss.fudan.edu.cn.

> Application Deadline: October 31, 2014
> Related Teaching Areas: topics in China studies or comparative studies in all disciplines
> Program Teaching Dates and Exam: July 6, 2015-July 31, 2015
> (Total 40 credit hours in four weeks)
> How to Apply: Email to FISS Coordinator, Ms. Mary Lin Jieying at marylin@fudan.edu.cn with your CV and the syllabus of possible course
> 2014 Summer Statistics
> Overseas students: 159 from 26 different countries and regions
> Local students:52
> Courses: 16 courses in fields of Chinese History and Culture; Chinese Society and Politics; Chinese Business and Economy; International and Intercultural Studies; and 7 Chinese Language Classes in three different levels.

Laatst gewijzigd:15 oktober 2014 17:18

Meer nieuws

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...

 • 01 juni 2018

  Negen onderzoekers aan de RUG ontvangen een Vidi-beurs

  NWO heeft aan 86 ervaren onderzoekers ieder een Vidi-financiering van 800.000 euro toegekend. Maar liefst negen hiervan doen hun onderzoek aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG); aan vier verschillende faculteiten. Met de beurs kunnen de vier vrouwelijke...