Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Call for Papers CRASIS Annual Meeting 2015: CRISIS!

The identification, analysis, and commemoration of crises in the ancient world.
10 oktober 2014

The CRASIS Annual Meeting and Masterclass is a two-day event, set up as an informal meeting place for students at PhD or Research Master level, postdocs and senior staff to promote discussion, and exchange of ideas beyond disciplinary boundaries. A keynote speaker is invited to hold the Annual CRASIS Lecture and give a masterclass for (Research) MA and PhD students.

The 2015 CRASIS Annual Meeting will take place on Thursday 5 (PhD/ReMa Masterclass) and Friday 6 February 2015. We are proud to announce that Prof. dr. Monika Trümper (Freie Universität Berlin) will be our Master and Keynote speaker. The theme of the event will be CRISIS! The identification, analysis, and commemoration of crises in the ancient world.

We cordially invite PhD and Research Master Students, Post-Doctoral Researchers, as well as Senior Researchers to submit a proposal for the PhD/ReMa Masterclass or the Annual Meeting before 10 November 2014. Please consult the full Call for Papers for all further details.
Laatst gewijzigd:04 september 2017 13:29

Meer nieuws

 • 07 december 2017

  Bijzonder Hoogleraar Henk van den Belt benoemd tot UHD Theologiegeschiedenis

  Het bestuur van de faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) heeft bijzonder hoogleraar Henk van den Belt met ingang van 1 september 2017 benoemd tot Universitair hoofddocent Theologiegeschiedenis (Associate...

 • 04 december 2017

  Strip over dialectonderzoek Martijn Wieling (video)

  Een strip maken over je onderzoek. Dat doet lang niet elke wetenschapper. Taalonderzoeker Martijn Wieling van de afdeling Informatiekunde koos er wel voor. Wieling doet met een articulograaf onderzoek naar tongbewegingen bij dialectsprekers. Met de...

 • 28 november 2017

  Ridderlijke orden in Nederland: van kruisvaart naar weldadigheid

  Ridderlijke orden spreken al eeuwen tot de verbeelding. Deze eens machtige organisaties, die tijdens de kruistochten streden tegen de overheersing van het Heilige Land door de moslims, bestaan nog altijd. Toch trekken deze ridders en dames nu niet meer...