Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Film: SHA_RE, een caleidoscopisch kunstwerk

12 september 2014

Precies op de echte 400e verjaardag van de RUG, bij het ingaan van zaterdag 23 augustus 2014, werden de lustrumactiviteiten afgesloten met middernachtelijk vuurwerk, de overhandiging van een boek en de onthullig van het kunstwerk SHA_RE in de Universiteitsbibliotheek.

Cineaste Margriet Westerhof maakte deze korte documentaire over het kunstwerk en de maker Peter Musschenga.

Laatst gewijzigd:09 februari 2018 14:15

Meer nieuws

 • 21 november 2018

  Europeana Research Grant awarded to Berber Hagedoorn

  Berber Hagedoorn, Assistant Professor Media Studies at the University of Groningen Centre for Media and Journalism Studies, received the Europeana Research Grant award for her project 'Europeana 1914-1918: AV Storytelling Data in a European Comparative...

 • 19 november 2018

  Jelle Zijlstra: de man die goed was in gelijk krijgen

  Honderd jaar na de geboorte van oud-premier Jelle Zijlstra ligt er een biografie over de eerste Nederlandse politicus die met zijn economische vakkennis een succesvol imago in de politiek imago wist op te bouwen. Historicus Jonne Harmsma promoveert...

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...