Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

New MA East Asian Studies starts with 30 students

04 september 2014

The new East Asian Studies track of the Masters programme International Relations (IR) has attracted ca. 30 new students. MA EAS welcomes students from the United Kingdom, Germany and the Netherlands, but also from New Zealand and Russia, as well as students from other IR tracks who will follow East Asian Studies modules as electives.

EAS-students have started to participate in research seminars including “The Rise of East Asia: global versus local developments (10 EC)”, “Introduction to Research Methods for East Asian Studies (5 EC)” and “History and Politics of East Asia (10 EC)”and enjoy attractive opportunities for study or work placement in East Asia.

CEASG is most pleased with the turn out for the first round of the masters specialization East Asian Studies and welcomes its new students to join the monthly extracurricular CEASG events, see our calendar on the CEASG homepage.

For further details on the MA East Asian Studies click here.

MA EAS
MA EAS
Laatst gewijzigd:04 september 2014 14:07

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...