Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

New MA East Asian Studies starts with 30 students

04 september 2014

The new East Asian Studies track of the Masters programme International Relations (IR) has attracted ca. 30 new students. MA EAS welcomes students from the United Kingdom, Germany and the Netherlands, but also from New Zealand and Russia, as well as students from other IR tracks who will follow East Asian Studies modules as electives.

EAS-students have started to participate in research seminars including “The Rise of East Asia: global versus local developments (10 EC)”, “Introduction to Research Methods for East Asian Studies (5 EC)” and “History and Politics of East Asia (10 EC)”and enjoy attractive opportunities for study or work placement in East Asia.

CEASG is most pleased with the turn out for the first round of the masters specialization East Asian Studies and welcomes its new students to join the monthly extracurricular CEASG events, see our calendar on the CEASG homepage.

For further details on the MA East Asian Studies click here.

MA EAS
MA EAS
Laatst gewijzigd:04 september 2014 14:07

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...