Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

New MA East Asian Studies starts with 30 students

04 september 2014

The new East Asian Studies track of the Masters programme International Relations (IR) has attracted ca. 30 new students. MA EAS welcomes students from the United Kingdom, Germany and the Netherlands, but also from New Zealand and Russia, as well as students from other IR tracks who will follow East Asian Studies modules as electives.

EAS-students have started to participate in research seminars including “The Rise of East Asia: global versus local developments (10 EC)”, “Introduction to Research Methods for East Asian Studies (5 EC)” and “History and Politics of East Asia (10 EC)”and enjoy attractive opportunities for study or work placement in East Asia.

CEASG is most pleased with the turn out for the first round of the masters specialization East Asian Studies and welcomes its new students to join the monthly extracurricular CEASG events, see our calendar on the CEASG homepage.

For further details on the MA East Asian Studies click here.

MA EAS
MA EAS
Laatst gewijzigd:04 september 2014 14:07

Meer nieuws

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...

 • 01 juni 2018

  Negen onderzoekers aan de RUG ontvangen een Vidi-beurs

  NWO heeft aan 86 ervaren onderzoekers ieder een Vidi-financiering van 800.000 euro toegekend. Maar liefst negen hiervan doen hun onderzoek aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG); aan vier verschillende faculteiten. Met de beurs kunnen de vier vrouwelijke...