Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

CEASG invitation: Minister Timmermans speaks on Japan and trade (Video)

04 september 2014

CEASG invitation: Minister Timmermans speaks on Japan and trade (Video)

Minister of Foreign Affairs Frans Timmermans opened the academic year 2014-2015 with a historic anacdote regarding trade between the Netherlands and Japan. Minister Timmermans was invited by CEASG to deliver the first Annual East Asia Lecture Groningen.

Watch outtakes from the video . . . (english language only)

Or watch the entire video (both dutch and english language)

Opening Acadmic year 2014-2015
Opening Acadmic year 2014-2015
Laatst gewijzigd:04 september 2014 14:04

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....