Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Save the date! CRASIS Annual Meeting 2015

04 augustus 2014

The CRASIS Annual Meeting and Masterclass is a two-day event, set up as an informal meeting place for students at PhD or Research Master level, postdocs and senior staff to promote discussion, and exchange of ideas beyond disciplinary boundaries. A keynote speaker is invited to hold the Annual CRASIS Lecture and give a masterclass for (Research) MA and PhD students. We want to invite PhD and Research Master Students, PostDocs, as well as senior researchers to take part in the fifth CRASIS Annual Meeting and PhD/MA Masterclass.

The 2015 CRASIS Annual Meeting will take place on Thursday 5 (Masterclass) and Friday 6 February 2015. We are proud to announce that Prof.dr. Monika Trümper (Freie Universität Berlin) will be our Master and Keynote speaker. More information to follow!

Laatst gewijzigd:21 maart 2016 11:54

Meer nieuws

 • 01 februari 2018

  Kuipers en Nobbe winnen Science Slam

  Promovenda Nadine Kuipers en dichter Richard Nobbe (student Filosofie) hebben met hun gedicht Science Slam 2018 van Studium Generale Groningen gewonnen. Het gedicht gaat over het onderzoek van Kuipers, die bij Engelse taal- en letterkunde middeleeuwse...

 • 19 januari 2018

  Martijn Wieling verkozen tot vicevoorzitter van de Jonge Akademie

  RUG-onderzoeker Martijn Wieling is door de leden van De Jonge Akademie verkozen tot vicevoorzitter. De Jonge Academie is een platform binnen de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW) met jonge wetenschappers die internationaal tot...

 • 19 januari 2018

  'Waarmee kunnen we de Dode Zeerollen vergelijken?'

  Inaugurale rede door nieuwe Dirk Smilde Fellow George Brooke