Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

De UB op de KEI-markt

26 augustus 2014

Maandag 11 augustus was de Universiteitsbibliotheek traditiegetrouw weer present op de KEI-markt. Een recordaantal van meer dan 5000 eerstejaarsstudenten maakte kennis met de universiteit in al haar verschijningsvormen.

De medewerkers van de UB overhandigden de kersverse eerstejaars vers van de pers de nieuwe informatiefolders over de bibliotheekvoorzieningen. ook werden de studenten natuurlijk gewezen op het bestaan van de bibliotheek-app!

Laatst gewijzigd:09 februari 2018 13:39

Meer nieuws

 • 21 december 2017

  Broerstraat 5, Nummer 4, december 2017

  De hoofdpersonen in het decembernummer van ons alumnimagazine Broerstraat 5 leggen een positieve daadkracht aan de dag, die blijk geeft van veel optimisme voor de toekomst.

 • 15 november 2017

  RUG beste brede klassieke universiteit van Nederland

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Nederlandse Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding. In de lijst van Beste Universiteiten staat de universiteit van het Noorden in de categorie...

 • 26 oktober 2017

  Eerste transport Metamorfoze: UB-collecties gedigitaliseerd

  Donderdag 26 oktober arriveerde een vrachtwagen bij de Universiteitsbibliotheek Binnenstad om de eerste vracht boeken op te halen die in het kader van het Metamorfoze-project gedigitaliseerd gaan worden.