De UB op de KEI-markt

26 augustus 2014

Maandag 11 augustus was de Universiteitsbibliotheek traditiegetrouw weer present op de KEI-markt. Een recordaantal van meer dan 5000 eerstejaarsstudenten maakte kennis met de universiteit in al haar verschijningsvormen.

De medewerkers van de UB overhandigden de kersverse eerstejaars vers van de pers de nieuwe informatiefolders over de bibliotheekvoorzieningen. ook werden de studenten natuurlijk gewezen op het bestaan van de bibliotheek-app!

Laatst gewijzigd:09 februari 2018 13:39