Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

CEASG welcomes visiting scholar from Korea: Jae Woong LEE

25 augustus 2014

CEASG welcomes Mr. Jae Woong Lee as visiting scholar for 2014-2015. Ms. Lee works with the Ministry of Family and Gender, Republic of Korea and will conduct his research on “The social integration of married immigrant women and differentiation in related policy demand ." Mr. Lee, who starts 1 September, will be supervised at CEASG by dr. Peter Boele van Hensbroek.

Laatst gewijzigd:25 augustus 2014 11:37

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....