Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

CEASG welcomes visiting scholar from Korea: Jae Woong LEE

25 August 2014

CEASG welcomes Mr. Jae Woong Lee as visiting scholar for 2014-2015. Ms. Lee works with the Ministry of Family and Gender, Republic of Korea and will conduct his research on “The social integration of married immigrant women and differentiation in related policy demand ." Mr. Lee, who starts 1 September, will be supervised at CEASG by dr. Peter Boele van Hensbroek.

Last modified:25 August 2014 11.37 a.m.

More news

 • 12 November 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 November 2018

  Groningen remains popular with Dutch and International students

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...

 • 16 October 2018

  Digital Society Conference Dutch universities

  Digital information technology is permeating society ever deeper. It is now clear that digitalization will radically change virtually every aspect of society, not only in the Netherlands but across the world. That is why 14 Dutch universities, associated...