Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

5 new PhD researchers through China Scholarship Council

26 augustus 2014

Globalisation Studies Groningen (GSG) and the Centre for East Asian Studies Groningen (CEASG) jointly welcome the arrival of 5 new PhD candidates from China in early September 2014. All are fully funded by the China Scholarship Council:

·         Cong Duan, hosted by the Faculty of Arts, from Beijing Language and Culture University

·         Yiping Duan, hosted by the Faculty of Arts, from China University of Political Science and Law

·         Yuanyuan Ju, hosted by the Faculty of Arts, from China Agricultural University

·         Xingyu Yan, hosted by the Faculty of Law, from China University of Political Science and Law

·         Yingying Zeng, hosted by the Faculty of Law, from Peking University

GSG and CEASG play an essential role in recruiting PhD candidates for different faculties through its PhD Hub Initiative. Established in 2012, the PhD Hub has been successful in attracting the inflow of an increasing number of PhD students from China. The Hub will be expanded in the ensuring years to accommodate a rising demand of students from China and the wider East Asian region for interdisciplinary PhD training programmes. GSG and CEASG continue to attend the annual PhD Workshop in Beijing to interview and pre-select suitable PhD students for all the faculties of the university.

This year’s CSC fair will be held during 22-23 November in Beijing ( www.phdchina.org ). Prof Joost Herman, Director of the GSG, and Dr Yongjun Zhao, Assistant Professor and PhD Hub Coordinator of the GSG will represent the university at the fair.

For more information, please contact Dr Yongjun Zhao (Email: yongjun.zhao@rug.nl ; Tel: +31503633864).

Laatst gewijzigd:26 augustus 2014 09:38

Meer nieuws

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 16 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...