Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

RefWorks: vanaf september werken we met Write-N-Cite 4

29 augustus 2014

De afgelopen maanden zaten we in een overgangsfase waarin Write-N-Cite 3 en Write-N-Cite 4 naast elkaar beschikbaar waren. Write-N-Cite 3 is in principe vanaf september uitgefaseerd.

De overgang verloopt voor de meeste gebruikers naadloos, maar in de praktijk zijn we echter een paar problemen tegengekomen:

 • Medewerkers van het UMCG kunnen tegen het probleem aanlopen dat Write-N-Cite 4 niet binnen hun netwerk wil opstarten, de oplossing is bekend en er wordt aan gewerkt. Misschien heeft u Write-N-Cite 3 nog in de Add-ins in Word staan? Dan kunt u die gebruiken. Ook zal Write-N-Cite 3 voor de zekerheid tijdelijk teruggeplaatst worden tijdens de maand september naast Write-N-Cite 4 om verder ongemak te voorkomen.
 • Als de installatie gelukt lijkt te zijn, maar het Write-N-Cite 4 tabblad niet zichtbaar is in Word, komt dat, omdat de Java-64Bit (onderdeel van UWP2) installatie niet helemaal gelukt is. Dit is vaak het geval op oudere computers. Neem contact op met de CIT servicedesk en vraag of Java-64bit opnieuw geïnstalleerd kan worden. Zij kunnen dit gemakkelijk regelen op afstand.
 • Als om de Group Code wordt gevraagd, kunt u deze vinden in de bevestigingsmail die u heeft gekregen na het aanmaken van uw RefWorks account, of vraag deze na bij uw bibliotheek.

Voor al uw RefWorks vragen, mail naar refworks@rug.nl.

Laatst gewijzigd:09 februari 2018 13:44
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 december 2017

  Broerstraat 5, Nummer 4, december 2017

  De hoofdpersonen in het decembernummer van ons alumnimagazine Broerstraat 5 leggen een positieve daadkracht aan de dag, die blijk geeft van veel optimisme voor de toekomst.

 • 15 november 2017

  RUG beste brede klassieke universiteit van Nederland

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Nederlandse Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding. In de lijst van Beste Universiteiten staat de universiteit van het Noorden in de categorie...

 • 26 oktober 2017

  Eerste transport Metamorfoze: UB-collecties gedigitaliseerd

  Donderdag 26 oktober arriveerde een vrachtwagen bij de Universiteitsbibliotheek Binnenstad om de eerste vracht boeken op te halen die in het kader van het Metamorfoze-project gedigitaliseerd gaan worden.