RefWorks: vanaf september werken we met Write-N-Cite 4

29 augustus 2014

De afgelopen maanden zaten we in een overgangsfase waarin Write-N-Cite 3 en Write-N-Cite 4 naast elkaar beschikbaar waren. Write-N-Cite 3 is in principe vanaf september uitgefaseerd.

De overgang verloopt voor de meeste gebruikers naadloos, maar in de praktijk zijn we echter een paar problemen tegengekomen:

• Medewerkers van het UMCG kunnen tegen het probleem aanlopen dat Write-N-Cite 4 niet binnen hun netwerk wil opstarten, de oplossing is bekend en er wordt aan gewerkt. Misschien heeft u Write-N-Cite 3 nog in de Add-ins in Word staan? Dan kunt u die gebruiken. Ook zal Write-N-Cite 3 voor de zekerheid tijdelijk teruggeplaatst worden tijdens de maand september naast Write-N-Cite 4 om verder ongemak te voorkomen.
  • Als de installatie gelukt lijkt te zijn, maar het Write-N-Cite 4 tabblad niet zichtbaar is in Word, komt dat, omdat de Java-64Bit (onderdeel van UWP2) installatie niet helemaal gelukt is. Dit is vaak het geval op oudere computers. Neem contact op met de CIT servicedesk en vraag of Java-64bit opnieuw geïnstalleerd kan worden. Zij kunnen dit gemakkelijk regelen op afstand.
  • Als om de Group Code wordt gevraagd, kunt u deze vinden in de bevestigingsmail die u heeft gekregen na het aanmaken van uw RefWorks account, of vraag deze na bij uw bibliotheek.

Voor al uw RefWorks vragen, mail naar refworks@rug.nl.

Laatst gewijzigd:09 februari 2018 13:44
printOok beschikbaar in het: English