Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

RefWorks: vanaf september werken we met Write-N-Cite 4

29 augustus 2014

De afgelopen maanden zaten we in een overgangsfase waarin Write-N-Cite 3 en Write-N-Cite 4 naast elkaar beschikbaar waren. Write-N-Cite 3 is in principe vanaf september uitgefaseerd.

De overgang verloopt voor de meeste gebruikers naadloos, maar in de praktijk zijn we echter een paar problemen tegengekomen:

 • Medewerkers van het UMCG kunnen tegen het probleem aanlopen dat Write-N-Cite 4 niet binnen hun netwerk wil opstarten, de oplossing is bekend en er wordt aan gewerkt. Misschien heeft u Write-N-Cite 3 nog in de Add-ins in Word staan? Dan kunt u die gebruiken. Ook zal Write-N-Cite 3 voor de zekerheid tijdelijk teruggeplaatst worden tijdens de maand september naast Write-N-Cite 4 om verder ongemak te voorkomen.
 • Als de installatie gelukt lijkt te zijn, maar het Write-N-Cite 4 tabblad niet zichtbaar is in Word, komt dat, omdat de Java-64Bit (onderdeel van UWP2) installatie niet helemaal gelukt is. Dit is vaak het geval op oudere computers. Neem contact op met de CIT servicedesk en vraag of Java-64bit opnieuw geïnstalleerd kan worden. Zij kunnen dit gemakkelijk regelen op afstand.
 • Als om de Group Code wordt gevraagd, kunt u deze vinden in de bevestigingsmail die u heeft gekregen na het aanmaken van uw RefWorks account, of vraag deze na bij uw bibliotheek.

Voor al uw RefWorks vragen, mail naar refworks@rug.nl.

Laatst gewijzigd:09 februari 2018 13:44

Meer nieuws

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...

 • 18 oktober 2018

  Nieuw tijdschrift: Virtus

  Virtus is een onafhankelijk, multidisciplinair en meertalig peer-reviewed tijdschrift met artikelen over alle aspecten van de geschiedenis van de adel. Het is zojuist toegevoegd aan de tijdschriftenlijst van University of Groningen Press.