Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Studentenwerkplek weer beschikbaar!

21 juli 2014

De overgang van de huidige studentenwerkplek naar UWP2 (de nieuwe universitaire werkplek) en de bijbehorende vervanging van het besturingssysteem XP door Windows 7, betekent dat alle studentenaccounts gemigreerd moeten worden naar deze nieuwe omgeving.

Leek het er eerst op dat deze overgang een hele week zou duren, vanuit het CIT bereikt ons nu het bericht dat de migratie alweer klaar is! Je hebt nu dus weer toegang tot je data op X en Y, daarnaast kun je op de volgende locaties gebruik maken van de vernieuwde studentenwerkplek:

 • Linnaeusborg (Centrum Voor Levenswetenschappen)
 • Bernouilliborg
 • Farmacie
 • UB
 • Harmonie (Letteren/Rechten)

De werkplekken in de overige zalen/op andere locaties zijn nog niet beschikbaar.

 • Printen kan tijdelijk uitsluitend via My Print

Laatst gewijzigd:02 februari 2018 15:28
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 december 2017

  Broerstraat 5, Nummer 4, december 2017

  De hoofdpersonen in het decembernummer van ons alumnimagazine Broerstraat 5 leggen een positieve daadkracht aan de dag, die blijk geeft van veel optimisme voor de toekomst.

 • 15 november 2017

  RUG beste brede klassieke universiteit van Nederland

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Nederlandse Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding. In de lijst van Beste Universiteiten staat de universiteit van het Noorden in de categorie...

 • 26 oktober 2017

  Eerste transport Metamorfoze: UB-collecties gedigitaliseerd

  Donderdag 26 oktober arriveerde een vrachtwagen bij de Universiteitsbibliotheek Binnenstad om de eerste vracht boeken op te halen die in het kader van het Metamorfoze-project gedigitaliseerd gaan worden.