Studentenwerkplek weer beschikbaar!

21 juli 2014

De overgang van de huidige studentenwerkplek naar UWP2 (de nieuwe universitaire werkplek) en de bijbehorende vervanging van het besturingssysteem XP door Windows 7, betekent dat alle studentenaccounts gemigreerd moeten worden naar deze nieuwe omgeving.

Leek het er eerst op dat deze overgang een hele week zou duren, vanuit het CIT bereikt ons nu het bericht dat de migratie alweer klaar is! Je hebt nu dus weer toegang tot je data op X en Y, daarnaast kun je op de volgende locaties gebruik maken van de vernieuwde studentenwerkplek:

• Linnaeusborg (Centrum Voor Levenswetenschappen)
  • Bernouilliborg
  • Farmacie
  • UB
  • Harmonie (Letteren/Rechten)

De werkplekken in de overige zalen/op andere locaties zijn nog niet beschikbaar.

• Printen kan tijdelijk uitsluitend via My Print

Laatst gewijzigd:02 februari 2018 15:28