Nieuwe licenties en trials

29 juli 2014

De Universiteitsbibliotheek heeft de volgende licenties afgesloten:

1. De Oxford Handbooks of Psychology, momenteel 102 in totaal, zijn vanaf nu ook RUG-breed beschikbaar.
    Daarnaast hadden we al toegang tot de Oxford Handbooks of Archaeology, Business & Management, Classical Studies, Economics & Finance, History, Law, Linguistics, Literature, Philosophy, Political Science, Psychology and Religion (te vinden onder deze verzamellink). Deze boeken zijn zonder beperkingen te lezen en te downloaden.
  2. Dictionary of American regional English - Amerikaanse uitdrukkingen, gezegden en taalgebruik in regionale spreiding (directe toegang).

Daarnaast is er een interessant bestand op proef:

• LWW Pharmacy e-books - 32 e-books op gebied van Farmacie, waaronder de Clinical Pharmacy Collection en de Cornerstone Pharmaceutical Sciences Collection.
    De trial duurt nog tot 14 augustus.
Laatst gewijzigd:09 februari 2018 13:43