Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Nieuwe licenties en trials

29 juli 2014

De Universiteitsbibliotheek heeft de volgende licenties afgesloten:

 1. De Oxford Handbooks of Psychology, momenteel 102 in totaal, zijn vanaf nu ook RUG-breed beschikbaar.
  Daarnaast hadden we al toegang tot de Oxford Handbooks of Archaeology, Business & Management, Classical Studies, Economics & Finance, History, Law, Linguistics, Literature, Philosophy, Political Science, Psychology and Religion (te vinden onder deze verzamellink). Deze boeken zijn zonder beperkingen te lezen en te downloaden.
 2. Dictionary of American regional English - Amerikaanse uitdrukkingen, gezegden en taalgebruik in regionale spreiding (directe toegang).

Daarnaast is er een interessant bestand op proef:

 • LWW Pharmacy e-books - 32 e-books op gebied van Farmacie, waaronder de Clinical Pharmacy Collection en de Cornerstone Pharmaceutical Sciences Collection.
  De trial duurt nog tot 14 augustus.
Laatst gewijzigd:09 februari 2018 13:43
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 25 mei 2018

  Nieuwe cursusronde Talencentrum: zomer 2018

  Het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen biedt een nieuwe cursusperiode aan in de zomer van 2018: Nederlands voor anderstaligen, Nederlands voor Nederlandstaligen, Engels, Duits en Spaans. De online inschrijving is geopend! www.rug.nl/ta...

 • 25 mei 2018

  Een genschakelaar om gezond oud te kunnen worden

  Ouder worden gaat vaak gepaard met een afname van spierkracht en het ontstaan van ouderdomsziekten. Het is bekend dat een caloriebeperkt dieet verouderingsprocessen kan vertragen en daardoor het ontstaan van deze ziekten. Onderzoekers van het European...

 • 24 mei 2018

  Familie IC-patiënten tevreden over kwaliteit einde-leven-zorg

  Familieleden van patiënten op de Intensive Care vinden de kwaliteit van de zorg die daar geboden wordt, goed. Ze zijn in het bijzonder tevreden over de zorg aan het einde van het leven. Als verbeterpunt geven families aan dat ze meer betrokken hadden...