Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Lennart Johansson wint Wim Schellekens prijs

16 juli 2014
Lennart ontvangt zijn prijs
Lennart ontvangt zijn prijs

Vrijdag 6 juni won Lennart Johansson de prijs voor de beste voordracht bij het NVOG Wim Schellekens symposium "Het komt allemaal uit het lab. Revolutionaire laboratoriumtechnieken in de gezondheidszorg voor vrouwen". Zijn voordracht was "A positive NIPT result: does it indeed predict a fetus with a trisomy?"

Dit was de 10e symposium en vondt plaats in het Medisch Centrum Haaglanden, Den Haag.

Het was ook een goede voordracht over de berekening van de PPV bij de NIPT (non-invasieve prenatale test). Daar is inmiddels ook een site voor ontwikkeld: www.PPVforNIPT.eu.

Laatst gewijzigd:16 juli 2014 17:52
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....