Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Lennart Johansson wint Wim Schellekens prijs

16 juli 2014
Lennart ontvangt zijn prijs
Lennart ontvangt zijn prijs

Vrijdag 6 juni won Lennart Johansson de prijs voor de beste voordracht bij het NVOG Wim Schellekens symposium "Het komt allemaal uit het lab. Revolutionaire laboratoriumtechnieken in de gezondheidszorg voor vrouwen". Zijn voordracht was "A positive NIPT result: does it indeed predict a fetus with a trisomy?"

Dit was de 10e symposium en vondt plaats in het Medisch Centrum Haaglanden, Den Haag.

Het was ook een goede voordracht over de berekening van de PPV bij de NIPT (non-invasieve prenatale test). Daar is inmiddels ook een site voor ontwikkeld: www.PPVforNIPT.eu.

Laatst gewijzigd:16 juli 2014 17:52

Meer nieuws

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...

 • 02 oktober 2018

  Peter van Kampen over de samenwerking met Duitse instellingen

  Op slechts 50 kilometer afstand ten oosten van Groningen bevindt zich de vierde grootste economie ter wereld. Hoewel de fysieke grens met Duitsland weinig meer voorstelt, zijn er mentale drempels waardoor de samenwerking van Nederlandse bedrijven met...