Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Successful CEASG grant application with the Korea Foundation for development of Korean Studies

09 juli 2014
KF Foundation
KF Foundation

GSG / CEASG and the Faculty for Economics and Business have successfully applied with the Korea Foundation for the development of Korean Studies at the University of Groningen.

The grant was signed by University President prof. Sibrand Poppema at a ceremony hosted by the Korea Foundation in Seoul on 9 July 2014.

The grant (USD 50 000 with additional funding from the University of Groningen) is intended to contribute to the development of Korean Studies through the appointment of a lecturer for economics of Korea at the Faculty of Economics and Business, with affiliation to CEASG.

CEASG is an inter faculty initiative to support inter-disciplinary teaching and research on the politics, culture and economics of contemporary China, Japan, Korea and Mongolia. CEASG was launched in September 2014 by the Faculty of Arts and facilitated by the Institute for Globalisation Studies Groningen (GSG), in partnership with the Faculty for Economics and Business, the Faculty of Law and the Faculty of Theology and Religious Studies.

Further information follows through a press release of the University of Groningen.

Laatst gewijzigd:21 maart 2016 12:22

Meer nieuws

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...

 • 01 juni 2018

  Negen onderzoekers aan de RUG ontvangen een Vidi-beurs

  NWO heeft aan 86 ervaren onderzoekers ieder een Vidi-financiering van 800.000 euro toegekend. Maar liefst negen hiervan doen hun onderzoek aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG); aan vier verschillende faculteiten. Met de beurs kunnen de vier vrouwelijke...