Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

CEASG and Ubbo Emmius Fund 2013/14

09 juli 2014

CEASG and Ubbo Emmius Fund 2013

CEASG is grateful for the support it received from the Ubbo Emmius Fund in 2013/14 regarding its fundraising for East Asian Studies Studies and the CEASG. In December 2013, the UEF established its first chair for East Asian Studies at CEASG, under Globalisation Studies Groningen.

Read the UEF Annual Report 2013.

Read about Mongolia and Groningen in Broerstraat 5, nr. 2. July 2014 (Dutch language).

Laatst gewijzigd:22 april 2016 13:40

Meer nieuws

 • 06 juni 2018

  Nadruk op bloed, zweet en tranen veranderde medische wetenschap

  Bloed, urine, melk, zweet en sperma. Dat deze stoffen niet alleen voor medici, scheikundigen of biologen interessant zijn, bewijst de promotie van historicus Ruben Verwaal. Hij heeft onderzochthoe artsen de lichaamssappen bestudeerden in de achttiende...

 • 06 juni 2018

  Opgraving vroeg 18e-eeuws koopvaardijschip in de Noordoostpolder begonnen

  Met het blootleggen van een baardmankruik startte Burgemeester Aucke van der Werff van gemeente Noordoostpolder samen met maritiem archeoloog Yftinus van Popta woensdagmiddag de opgraving van een vroeg 18e-eeuws vrachtschip. De opgraving in agrarisch...

 • 01 juni 2018

  Negen onderzoekers aan de RUG ontvangen een Vidi-beurs

  NWO heeft aan 86 ervaren onderzoekers ieder een Vidi-financiering van 800.000 euro toegekend. Maar liefst negen hiervan doen hun onderzoek aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG); aan vier verschillende faculteiten. Met de beurs kunnen de vier vrouwelijke...