Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Self-service op de begane grond

22 juli 2014

De self-service leenautomaat die op de derde verdieping van de Universiteitsbibliotheek stond, is verplaatst naar de begane grond. Als het nu druk is bij de leenautomaat op de eerste verdieping, kunt u dus ook gebruik maken van deze extra voorziening!
Onze receptiemedewerkers bieden desgevraagd ter plekke ondersteuning bij problemen.

Laatst gewijzigd:09 februari 2018 13:37
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 december 2017

  Broerstraat 5, Nummer 4, december 2017

  De hoofdpersonen in het decembernummer van ons alumnimagazine Broerstraat 5 leggen een positieve daadkracht aan de dag, die blijk geeft van veel optimisme voor de toekomst.

 • 15 november 2017

  RUG beste brede klassieke universiteit van Nederland

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Nederlandse Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding. In de lijst van Beste Universiteiten staat de universiteit van het Noorden in de categorie...

 • 26 oktober 2017

  Eerste transport Metamorfoze: UB-collecties gedigitaliseerd

  Donderdag 26 oktober arriveerde een vrachtwagen bij de Universiteitsbibliotheek Binnenstad om de eerste vracht boeken op te halen die in het kader van het Metamorfoze-project gedigitaliseerd gaan worden.