Voorlichtingsdag voor ouders van aankomende studenten, V5 en V6

Een kennismaking met de toekomstige leeromgeving van zoon of dochter
05 juni 2014

Datum Tijd Plaats

zaterdag 21 juni 2014

Academiegebouw, Broerstraat 5 Groningen

Ouders van studiekiezers blijken veel vragen te hebben over alles wat met studeren aan een universiteit te maken heeft. Om die vragen te beantwoorden en om u in de gelegenheid te stellen een indruk te krijgen van de RUG en studeren in de stad Groningen organiseren we deze voorlichtingsdag. Voor alle duidelijkheid: het is een algemene voorlichting over studeren in Groningen. Het gaat niet over de inhoud van de opleidingen die de RUG aanbiedt. Zie ook www.rug.nl/voas.

De voorlichtingsdag in juni is voor ouders van scholieren die in het laatste jaren van de middelbare school (5 en 6 vwo) zitten en aan de Rijksuniversiteit Groningen willen studeren. Deze voorlichtingsdag is uitsluitend bedoeld voor ouders, niet voor de scholieren zelf. Voor hen hebben we andere voorlichtingsevenementen.

Laatst gewijzigd:30 november 2017 14:12