Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Verbouwing voormalige Letterenbibliotheek

27 juni 2014

Op 30 juni begonnen de bouwwerkzaamheden in de te renoveren studieruimte en IT-zalen van de voormalige Letterenbibliotheek. In verband daarmee wordt de gehele bovenste verdieping van de voormalige Letterenbibliotheek helemaal afgesloten. Ook zijn de computerwerkplekken tijdelijk niet meer te gebruiken in de periode 30 juni tot en met eind augustus.

De onderste verdieping blijft nog wel beschikbaar, al moet wel rekening gehouden worden met geluidsoverlast. De toegang tot deze onderste verdieping is via de nooduitgang van de gang op de 1e verdieping (1312), te bereiken via het hoofdtrappenhuis van het Harmoniecomplex; de route loopt langs de IT Service desk. Volg de borden en aanduidingen.

  • Alternatieve studieplekken bevinden zich in de Rechtenbibliotheek, de UB (zie hier voor de openingstijden) en in de kantine.
  • Alle informatie over de renovatieplannen van de UB (en uitleg waarom de letterencollectie moest verhuizen)
Laatst gewijzigd:09 februari 2018 15:51

Meer nieuws