Nieuw: Brill's Encyclopaedia of the Neo Latin World

27 juni 2014

Bibliotheekgebruikers hebben vanaf nu toegang tot de digitale versie van Brill's Encyclopaedia of the Neo Latin World.
Brill’s Encyclopaedia of the Neo-Latin World behandelt de geschiedenis en culture invloeden van het Neo-Latijn, het latijn dat ontstond in de Renaissance. Uiteenlopende aspecten worden belicht: van rechtsgeleerdheid tot literatuur, van filosofie tot exacte wetenschap.

Laatst gewijzigd:09 februari 2018 14:10
printOok beschikbaar in het: English