Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

CEASG lecture by contributors to"Asia on the Rise Strategic Significance and Implications" (AIV)

30 juni 2014

CEASG lecture by contributors to "Asia on the Rise Strategic Significance and Implications" (AIV)

On Monday, 30 Juni 2014, Dr. Margriet Drent (IRIO/RUG) and Dr. Ine Megens (History/RUG) will give a presentation on the recent report by the AIV, Advisory Council on International Affairs, entitled; Asia on the Rise - Strategic Significance and Implications no. 86, december 2013. Dr. Drent and Dr. Megens are both members of the combined EU, US and Asia Committee of the AIV, which provides policy advice to the Dutch government.

Date: 30 June 2014
Time: 13:00
Venue: 1312.0018

Read the report . . .

Free entry - no registration required.

State visit President Xi Jinping
State visit President Xi Jinping
Laatst gewijzigd:08 juli 2014 10:27

Meer nieuws

 • 25 mei 2018

  Nieuwe cursusronde Talencentrum: zomer 2018

  Het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen biedt een nieuwe cursusperiode aan in de zomer van 2018: Nederlands voor anderstaligen, Nederlands voor Nederlandstaligen, Engels, Duits en Spaans. De online inschrijving is geopend! www.rug.nl/ta...

 • 24 mei 2018

  Deel antipestprogramma’s effectief

  Iedereen is ervan doordrongen dat pesten onwenselijk is. De consequenties voor kinderen die op school gepest worden, zijn bijzonder negatief: van slechte schoolprestaties tot psychische klachten als depressiviteit, klachten die kunnen aanhouden tot...

 • 23 mei 2018

  Nederlandse vraag naar gas zal flink stijgen door elektrificatie van huizen en transport

  Overstappen op elektrisch verwarmde huizen en transport via elektrisch aangedreven vervoermiddelen zijn twee belangrijke maatregelen om de CO2-uitstoot in Nederland terug te dringen en ons land minder afhankelijk te maken van fossiele energie zoals...