Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

CEASG lecture by contributors to"Asia on the Rise Strategic Significance and Implications" (AIV)

30 juni 2014

CEASG lecture by contributors to "Asia on the Rise Strategic Significance and Implications" (AIV)

On Monday, 30 Juni 2014, Dr. Margriet Drent (IRIO/RUG) and Dr. Ine Megens (History/RUG) will give a presentation on the recent report by the AIV, Advisory Council on International Affairs, entitled; Asia on the Rise - Strategic Significance and Implications no. 86, december 2013. Dr. Drent and Dr. Megens are both members of the combined EU, US and Asia Committee of the AIV, which provides policy advice to the Dutch government.

Date: 30 June 2014
Time: 13:00
Venue: 1312.0018

Read the report . . .

Free entry - no registration required.

State visit President Xi Jinping
State visit President Xi Jinping
Laatst gewijzigd:08 juli 2014 10:27

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....