Inschrijving Hendrik de Vriesstipendium 2014 geopend

18 juni 2014

Ben jij een aanstormend artistiek talent?

Meld je aan voor het Hendrik de Vriesstipendium en win je eigen expositie!

De gemeente Groningen stelt ieder jaar twee Hendrik de Vriesstipendia van elk € 6.000 euro beschikbaar voor aanstormende talenten in de scheppende kunsten.

Ben jij beeldend kunstenaar? Aarzel niet en doe gewoon mee!

Lees hier meer over het Hendrik de Vriesstipendium en de voorwaarden.

Laatst gewijzigd:08 juli 2014 11:10